NYA Lexus IS Byggd för att prestera

Nya IS 300h har fått ett självsäkrare framtoning. Såväl på utsidan som bakom ratten. Distinkt styrning, avancerad fjädring och det vridstyva chassit är grunden till körglädjen. Och för att du ska få de perfekta förutsättningarna att njuta av de nya köregenskaperna fullt ut, backas de upp av det innovativa Lexus Safety System +. Det omfattande säkerhetssystemet använder sig av millimetervågradar och kamera för att upptäcka potentiella faror på vägen framför dig. Och innehåller ett Aktivt krockskyddssystem med Fotgängarigenkänning, Körfältsassistans som hjälper dig att hålla dig i rätt fil, Automatiskt avbländande helljus samt Aktiv farthållare som håller ett konstant avstånd till bilen framför, oavsett om den ändrar hastighet.

TOPPBETYG I EURO NCAP.

IS 300h har toppbetyget 5 stjärnor i Euro NCAP. 91% i passagerarskydd där 5 stjärnor kräver 80%. 85% uppmättes barnskyddet till, då kravet för 5 stjärnor är 60%. Och slutligen 80% i fotgängarskydd där kravet är 60%. Det gör den till en av de säkraste bilarna i premiumsegmentet.

CO2, bl körning (g/km) 97
Bränsledeklaration, (l/100 km) 4.2
Hästkrafter (hk) 223
Acceleration 0-100 km/h 8.3
Toppfart (km/h) 200
Pris från 369 900 krERBJUDANDEN:

Lexus IS 300h kombinerar ett spektakulärt utseende med avancerad teknologi. Och om du beställer denna självladdande elhybrid innan den 30 juni ingår även utrustningsnivån Comfort, värde 30 900 kr!  I Comfortpaketet ingår:

- Smart Entry Keyless System
- Parkeringssensorer fram och bak
- Lättmetallfälgar 17″
- 7″ multimediaskärm
- Ratt med växelpaddlar, läderklädd och eluppvärmd
- Regnsensor
- Automatiskt avbändande backspegel
- Tvåzons klimatanläggning S-Flow

Erbjudandet gäller t.om. 30 September 2018


BOKA PROVKÖRNING OCH BEDÖM FÖR DIG SJÄLV