Lexus LS BORN TO PIONEER

Nya LS är resultatet av en kreativ resa som pågått i över fem års tid. Nu lanseras den femte generationen av vår flaggskeppssedan som kommer att förändra synen på vad en lyxsedan från Lexus är, och vad den kan göra. När LS återskapades från grunden förfinades väghållning och prestanda utan minsta avkall på den outmanade komfort och lyx som varit dess signum sedan 1989.

Handvikta origami-dörrsidor, mönstrat shimamoku-trä och accentuerande paneler i skuret glas med inspiration från Edo Kiriko är bara ett fåtal exempel på det som gör nya Lexus LS unik. Vidden av LS kompromisslösa lyx kan dock upplevas i sin helhet först då du satt dig i en av de handsydda skinnsätena och stängt den ljudisolerande dörren om dig.

LS har försetts med ett självladdande Multi Stage Hybrid-system där kraften i en bensinmotor kombineras med innovativ eldrift eller en V6-motor på 3,5-liter. Det är bland annat den innovativa hybriddrivlinan som gör LS till en flaggskeppssedan där prestanda, smidighet, och ny teknologi är och förblir en måttstock, världen över.

CO2, bl körning (g/km) 158
Bränsledeklaration, (l/100 km) 7.0
Hästkrafter (hk) 311
Acceleration 0-100 km/h 5,5
Toppfart (km/h) 250
Pris från 1 019 000 krBOKA PROVKÖRNING OCH BEDÖM FÖR DIG SJÄLV