Lexus UX LANSERING I APRIL

EN STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN

Vår nya, mindre SUV Lexus UX gjorde sin debut på bilsalongen i Geneve 2018. Med en djärv SUV-inspirerad design, köregenskaper likt en halvkombi och självladdande elhybriddrift erbjuder Lexus UX en stor upplevelse för den moderna människan.

GÅR BORTOM EN SUV:S NORMALA KONVENTIONER

Helt nya Lexus UX utmanar allt som du tidigare upplevt i bilvärlden. Med sin djärva design och sofistikerade prestanda tar denna helt nya Lexus med dig på en resa in i framtiden.

Designteamet bakom UX utmanade sig själva vilket ledde fram till flera aerodynamiska genombrott. En av dem är fenan på de bakre kombinationsljusen som bidrar till UX stabilitet på vägen.

Dessutom accentueras frontens djärva utseende av den distinkta spindelgrillen, de trippla LED-strålkastarna och de nya pilspetsformade varselljusen. Alla unika innovativa designlösningar som gör att UX sätter en ny standard för hur en mindre SUV från Lexus ser ut, och upplevs.

OMFAMNAR DET JAPANSKA HANTVERKET

Redan på ritbordet tog vårt kreativa team beslutet att eliminera gränsen mellan exteriör och interiör.

Inspirationen kom från traditionella japanska ”engawa” rum som på ett sömlöst sätt förenar inomhus med utomhus. Samma frihet återfinns i helt nya UX där instrumentpanelen tycks fortsätta genom vindrutan ut över motorhuven. Denna visuella upplevelse ger föraren full kontroll över bilens storlek, perfekt i intensiv, tät stadstrafik.

Skinnklädseln skapades dessutom genom Sashiko-teknik som normalt används när slitstarka kampsports-uniformer för Judo och Kendo sys. Och dessutom är ett av UX valbara dörrinläggen inspirerade av det vackra pappersmönstret som ”shoji”-dörrar i traditionella japanska hem har.

Nu är det möjligt att beställa Lexus UX, kom in och träffa oss för mer information.BOKA PROVKÖRNING OCH BEDÖM FÖR DIG SJÄLV